KÄYTTÖEHTOJEN HYVÄKSYNTÄ

Kiitos käynnistä HealthyLiving.fi! Tämän sivuston omistaa ja ylläpitää FinRo Oy, Y-tunnus: 2540244-4, Sotaviskaalintie 3 A1, 00370, Helsinki (”FinRo Oy”, ”meidän”, ”meitä”, ”me”, ”sivusto ”).

Katselemalla, käyttämällä, selailemalla tai lähettämällä mitä tahansa sisältöä tai materiaalia FinRo Oy verkkosivuille sitoudut sivujemme Käyttöehtoihin, Yksityisyyden suojaan ja tuotteen vastuuvapauslausekkeeseen sitovana oikeudellisena sopimuksena sinun ja FinRo Oy välillä.

Käyttämällä sivustoa (mukaan lukien ostotarjouksen tekeminen verkkosivuston kautta), sinä:

 • suostut olemaan osallistumatta mihinkään toimintaan, joka voi häiritä sivustoa tai sen järjestelmiä joita käytetään sivuston ylläpitämiseen;
 • suostut antamaan suostumuksesi FinRo Oy:lle seurata ja vaikuttaa pääsyäsi verkkosivustoille;
 • suostut, että käytät verkkosivustoa omalla vastuullasi;
 • suostut olemaan yrittämättä kiertää kaikkia turvajärjestelmiä joita käytetään verkkosivuston yhteydessä.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

 • FinRo Oy ei ole vastuussa mistään menetyksestä tai vahingost,a joista kärsit käyttämällä verkkosivuja tai linkitettyjä sivustoja; tai tai verkkopalvelun häiriöistä tai keskeytyksistä.
 • Kuvien tuotteita, joita julkaistaan verkkosivuilla ilman mainostettua hintaa kuvan vieressä, ei ole tarjolla myytäväksi.
 • Valokuvat ovat ainoastaan havainnollistavia ja voivat vaihdella kuvatuista tai myytävistä tuotteista.
 • Verkkosivusto voi näyttää muiden yritysten, , kuin FinRo Oy:n, tuotteista tai palveluista mainoksia mukaan lukien tarjouksia, tapahtumia ja kilpailuja (”Kolmannen osapuolen mainontaa”). FinRo Oy ei ole vastuussa eikä anna Kolmannen osapuolen mainontaan liittyen ja hyväksyt, että FinRo Oy ei ole missään vastuussa sinulle mistään menetyksestä tai vahingosta, joista kärsit, luottaen mihinkään esitykseen, virheen tai puutteen kolmannen osapuolen mainonnasta .
 • Lain sallimissa rajoissa FinRo Oy:llä eikä sen työntekijöillä tai osakkuusyhtiöillä, eikä millään muulla osapuolella, liittyen luomisessa tuottamiseen tai toimittamiseen, tällä sivustolla ole vastuuta mistään suorista, satunnaisista, välillisistä, epäsuorista tai rangaistavista vahingoista, kuluista, tappioista tai veloista aiheutuvat pääsystäsi tai käytöstä tällä sivustolla. Kaikki tällä sivustolla annetaan sinulle ”SELLAISENAAN” ilman mitään nimenomaista tai hiljaista takuuta mukaan lukien takuut

IMMATERIAALIOIKEUDET

Healthy Living logon omistaa FinRo Oy.

”Vitality 4 Life” ja ”BioChef” logot ovat Vitality4life Pty Ltd:n rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Ymmärrät, että kaikki immateriaalioikeudet, mukaan lukien grafiikat, logot, tavaramerkit, erottuvat brändin ominaisuudet, suunnittelu, tekstit, ikonit, kuvakkeet, niiden järjestely, äänitteet ja kaikki ohjelmistot, jotka liittyvät tähän sivustoon, omistaa Vitality 4 Life ja FinRo Oy ja että ne pysyvät omistajan omaisuutena ja eikä niitä saa käyttää millään tavalla ilman omistajan kirjallista lupaa. Nämä immateriaalioikeudet ovat suojattu Suomen, Australian ja kansainvälisin laein eikä mikään näissä ehdoissa anna oikeutta käyttää niitä.

Mitään mitä tällä sivustolla on ei voi tulkittava suositukseksi käyttää mitään tietoja tällä sivustolla sill tavalla, että se loukkaa jonkun henkilön immateriaalioikeuksia. FinRo Oy ei anna mitään takuita siitä, että tämän nettisivuston tietojen käyttö ei loukkaa tällaisia immateriaalioikeuksia.

Voit tarkastella tätä sivustoa ja sen sisältöä henkilökohtaiseen ja ei kaupalliseen käyttöön Copyright Act 1968 (Cth) ja vastaavan lainsäädännön mukaisesti, et voi missään muodossa tai millään tavalla jäljentää, muokata, jakaa, tallentaa, välittää, julkaista tai näyttää toisella sivustolla tai luoda johdannaisia töitä mistään tämän sivuston kohdasta tai kaupallistaa miltään osalta tältä sivustolta saatujen tietojen perustella ilman kirjallista lupaa FinRo Oy:ltä tai Vitality 4 Lifelta tai, jos kyseessä on kolmannen osapuolen materiaalia, niin kyseisen materiaalin tekijänoikeuden haltijan lupaa.

Et saa muokata tai kopioida tämän sivuston asettelua tai ulkonäköä etkä mitään tietokoneohjelmistoa tai koodia tältä sivustolta, etkä saa purkaa tai hajottaa tai muutoin yrittää löytää tai käyttää mitään tämän sivuston lähdekoodia.

Jos vastaat tai muuten kommunikoit FinRo Oy:n kanssa, automaattisesti annat FinRo Oy:lle peruuttamattoman, ikuisen, ei-yksinomaisen, maksuttoman, maailmanlaajuisesti luvan käyttää, kopioida, näyttää ja jakaa sisältöä tiedonannosta ja valmistella johdannaisia sisällöstä tai sisällyttää sisältöä joita voidaan käyttää julkaisuissa ja mainoksissa. Näihin voi sisältyä, mutta ei rajoittua, julkaisemalla suositteluja tällä sivustolla ja kehittää tuotteita ideoiden ja parannusehdotuksien perusteella.

Linkkejä muille sivuille

Tämä sivusto saattaa sisältää linkkejä muille sivustoille, sisältöön tai resursseihin, jotka ovat kolmanen osapuolen omistamia tai operoimia. Nämä linkitetyt sivustot eivät ole FinRo Oy:n hallussa ja eikä FinRo Oy vastaa linkitettyjen sivustojen tai linkkien, jotka sisältyvät linkitettyihin sivustoihin, toiminnasta, käytettävyydestä tai sisällöstä. FinRo Oy tarjoaa nämä linkit sinulle vain mukavuustekijänä eikä mikään linkki merkitse että se olisi FinRo Oy:n hyväksyntä linkitetylle sivustolle. Sinä menet linkitetyille sivustoille omalla vastuullasi. Mistään poissuljettavista oikeuksista sisältyen, FinRo Oy kiistää kaikki takuut, paikkansapitävyydet, arvot, laillisuudet tai mitään materiaaleihin tai tietoihin liittyviä seikkoja kyseisillä sivustoilla. Tutustu huolellisesti käyttöehtoihin ja tietosuojakäytäntöihin kaikilla verkkosivustoilla missä vierailet.

FinRo Oy pidättää oikeuden estää kolmansia osapuolia linkittämästä tällä sivustolle.

TURVALLISUUS

FinRo Oy ei voi taata seuraavia asioita:

 • turvallisuutta tietojesi lähettämiseen internetissä; tai
 • että tiedot, jotka saat FinRo Oy:ltä ovat turvallisia, eivät sisällä viruksia tai eivät vahingoita tai häiritse tietokoneesi järjestelmiä.
 • Sinun pitäisi varmistaa järjestelmiesi turvallisuus, kun käytät verkkosivustoa. FinRo Oy ei ole vastuussa sinulle mistään menetyksestä tai vahingosta joista kärsit viruksista, haittaohjelmista, haitallisista koodeista tai muista sähköistä häiriöistä.

Ole hyvä ja raportoi FinRo Oy:lle epäillyksesi häiriöistä tai vaurioista järjestelmissä, jotka aiheutuvat verkkosivuston tai linkitettyjen sivustojen käytöstä.

TUOTTEET JA SAATAVUUS

Teemme aina parhaamme, että inventaario on ajan tasalla ja oikein kaikkien tuotteidemme osalta sivuillamme, kuitenkin ajoittain joitain tuotteita ei ole saatavilla.

Tuotteiden värit ovat mahdollisimman tarkkoja, mutta otathan huomioon että värit myymälässä voivat poiketa hieman siitä miltä ne näyttävät näytölläsi.

NEUVOT JA TEKNISET TIEDOT

Kaikki neuvot, suositukset, tiedot, tekniset tiedot, erittelyt, piirustukset, kuvaukset, kuvat, mitat, avut tai palvelut, jotka FinRo Oy antaa mistään tuotteita on annettu hyvässä uskossa ja ovat FinRo Oy puolesta asianmukaisia ja luotettavia. Kuitenkin sellaisia neuvoja, suosituksia, tietoja, teknisiä tietoja, erittelyjä, piirustuksia, kuvauksia, kuvia, mittoja, apuja tai palveluja tajoamat vapaus suhteessa tuotteista FinRo Oy:ltä ovat vain arvioita. Tämän sivuston tiedot ja kaikki sen linkit ovat tarkoitettu vain terveydellisiin opetustarkoituksiin. Niitä ei ole tarkoitettu sairauksien diagnosointiin, määräyksiin tai hoitoon. Jokaisen neuvon soveltaminen tässä yhteydessä on täysin kuluttajan harkinnan alaista ja omalla vastuullasi. Sinua kehotetaan neuvottelemaan lääkärin tai terveydenhuollon ammattilaisen kanssa, ennen kuin päätät osallistumaan mihin tahansa harjoitusohjelmaan, ruokavalioon tai lisäravinne ohjelmaan.

Jos sinulla on lääketieteellisiä ongelmia ota yhteyttä lääkäriin tai terveydenhuollon ammattilaiseen, ennen kuin ryhdyt terveys-, puhdistus- tai kokeiluohjelmaa. Jos oireet jatkuvat tai jos olet raskaana tai imetät hakeudu lääkäriin. Tällä sivustolla annetaan vain yleisterveydellisiä tietoja, eikä niitä ole tarkoitettu lääkärillisiksi neuvoiksi.

HINNOITTELU

Kaikki hinnat www.healthyliving.fi sivustolla ovat euroissa ja ne myös veloitetaan euroissa. Kaikki hinnat on noteerattu vain kuljetuksiin Suomessa.

Hinnat voivat muuttua milloin tahansa ja ilman erillistä ilmoitusta.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

KLARNA MAKSU

Palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan.

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Klarna lasku, Klarna tili, korttimaksut (Visa, Mastercard) tai verkkopankkimaksut (OP, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, S-Pankki, Aktia) – kaikki yhtä turvallisia! Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Norra stationsgatan 61, 113 43 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun puh. 09-425 99 771 (ark. klo 8:00-18:00) tai asiakaspalvelu@klarna.fi.

TOMITUSPOLITIIKKA

Tarjoamme ILMAISEN toimituksen kaikille tuotteille, jotka on listattu www.healthyliving.fi sivuilla lukuun ottamatta varaosia ja tarvikkeita. Toimitushinnat näille (varaosat ja tarvikkeet) riippuvat tuotteesta ja ne määritellään ostohetkellä.

Toimitusaika on 1-3 työpäivää suomalaisille asiakkaille ja 3-5 työpäivää eurooppalaisille asiakkaille.

HYVITYS JA PERUUTUSEHDOT

Tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden kaikille tuotteistamme. Tämä tarkoittaa sitä, että olet tervetullut palauttaa tuotteen meille, jos et ole täysin tyytyväinen.

Palautusehdot:

 • Asiakkaan tulee ottaa yhteyttä FinRo Oy:hyn ennen tavaran palauttamisesta, jotta saat palautusnumeron. Ilman tätä numero tavarat voidaan hylätä meidän lähettämössä.
 • Tuote tulee palauttaa avaamattomana alkuperäisessä pakkauksessa, ja kaikki lisätarvikkeet / lahjat, jotka olivat alkuperäisen tilauksen mukana, lukien tuotteiden käyttöohjeita, DVD: t jne on palautettava myös.
 • Jos kuluttaja käyttää tuotetta, kuluttaja vastaa niiden arvon laskusta.
 • Jos kuluttaja käyttää tuotetta, FinRo Oy: llä on oikeus periä arvon vähentymistä vastaava rahamäärä tai kieltäytyä palautuksen vastaanottamisesta.
 • Kuluttajan on maksettava tavaran palauttamiskustannukset.
 • Tavarat on palautettava käyttämällä posti-/logistiikkapalvelu, joka tarjoaa seurantanumeron.

TUOTTEIDEN VASTUUVAPAUSLAUSEKE

FinRo Oy myy liikuntaan ja terveyteen liittyviä tuotteita (kollektiivisesti ”kauppatavara”) ainoastaan henkilöille ja yhteisöille, jotka voivat laillisesti ostaa ja omistaa tällaisia kohteita erityisesti toimivalla, missä he asuvat. Ostaessasi FinRo Oy kauppatavaraa joko henkilökohtaisesti, puhelimitse, postitse, faksilla tai internetin kautta, lainmukaisesti sitoo se sinut ja perilliset, oikeudenomistajat, siirrot, ja henkilökohtaiset edustajat seuraavasti:

 1. Kun tilaat ja ostat kauppatavaraa FinRo Oy:ltä, te edustatte, että olet täysi-ikäinen ostaaksesi tilatun kauppatavaran ja että kauppatavaraa voidaan ostaa ja omistaa asuinpaikkasi valtiossa, läänissä, ja / tai kaupungissa. Tarjoamalla kauppatavaraa myytäväksi, FinRo Oy ei takaa, että mitään tilattuja kauppatavaroita voi laillisesti ostaa, omistaa tai pitää hallussa asuinpaikassasi.
 2. FinRo Oy:n kauppatavara voi olla vaarallinen, jos sitä käytetään väärin tai huolimattomasti. Kun ostat kauppatavaraa FinRo Oy:ltä, hyväksyt, että käytät ostettua kauppatavaraa turvallisesti ja laillisesti, johdonmukaisesti kaikkien sovellettavien lakien, tunnustettujen turvallisuussääntöjen mukaan ja tervettä järkeä käyttäen. Lisäksi hyväksyt, että koulutat ja valvot alaikäisiä FinRo Oy:n kauppatavaran käytössä ja että voit toteuttaa toimenpiteet, jotka voidaan tarpeen mukaan tai lain vaatimana pitää FinRo Oy kauppatavara pois alaikäisten ja kouluttamattomien ja / tai epäkypsien yksilöiden käsistä.
 3. Kun ostat kauppatavaraa FinRo Oy:ltä sitoudut ottamaan kaikki riskit, jotka johtuvat kauppatavaran omistuksesta ja käytöstä ja sitoudut suojaamaan ja FinRo Oy ei ole vastuussa mistään vaatimuksista, jotka henkilö tai yhteisö on tuonut FinRo Oy:tä vastaan, jotka ovat liittyviä ja / tai jotka aiheutuvat kauppatavaran omistuksesta ja / tai käytöstä.
 4. FinRo Oy tekee parhaansa edustaakseen kauppatavaraa kuvien, hinan ja kuvauksien kautta. Joskus teemme virheitä. Jos tällainen virhe ilmenee, ota meihin yhteyttä ja me korjaamme virheen mahdollisimman pian.
 5. Huomaa, että tällä sivustolla esitetty materiaali hyvinvointi tuotteista eivät ehkä ole viranomaisten arvioimia. Mikään tuote ei ole tarkoitettu diagnosoimaan tai parantamiseen eikä taudin tai tilan estämiseen. Jos sinulla on lääketieteellisiä ongelmia ota yhteyttä lääkäriin.
 6. Yksikään suosittelu kotimaisilta käyttäjiltä, tai lääketieteen ja/tai vaihtoehtoisen terveydenhuollon ammattilaiselta on erityistapaus eikä ole takeita että samanlaisia tuloksia saadaan aikaan jokaisen ainutlaatuisen yksilön tapauksessa. Jokainen käyttökokemuksen, kaupallinen tai muuten on erityinen, eikä ole mitään takuita että jokainen yritys voi saavuttaa samanlaisia tuloksia.

Kiitos ymmärryksestä.

TUOTETAKUUT

FinRo Oy tarjoaa tuotteen takuun kuvataan jäljempänä ja rajoittuvat ehtojen mukaan seuraavasti:

 • Jos laitteen vika ilmenee normaalissa kotikäytössä laitteen takuuaikana; me, harkintamme mukaan, joko korjataan tai vaihdetaan mehulinko tai viallisen osan veloituksetta. Tuote on toimitettava kirjattuna lähetyksenä pätevästä pakkauksessa palvelukeskukseemme FinRo Oy:n ilmoittamaan osoitteeseen kaikissa takuutapauksissa.
 • Voit aktivoida takuunne rekisteröitymällä verkossa tai lähettää meille kaikki tiedot sähköpostitse info@healthyliving.fi
 • Jos tuotteen takuuaika on päättynyt, tai jos tuote ei täytä takuuhuollon vaatimuksia, kuluttajat voivat ostaa varaosia tai toimittaa tuotteita korjattavaksi FinRo Oy:n palvelukeskukseen. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä FinRo Oy:hyn.
 • Älä lähetä tuotetta takaisin palvelukeskukseen ilman palautushyväksyntälomaketta.
 • Meidän vastuu ei missään tapauksessa ylitä tuotteen vähittäiskauppa arvoa. Me emme anna mitään takuuta osille, jotka on hankittu muualta kuin FinRo Oy:ltä.
 • Asiakkaan on maksettava toimitus kulut, jos takuuosia tai -tuotteita toimitetaan asiakkaalle.
 • Kaikista vaihdetuista tai korvaavista osista ja tuotteista, jotka on vaihdettua takuupalvelussa, tulee FinRo Oy:n omaisuutta. Korjatut tai vaihdetut osat tulevat sisältymään alkuperäiseen takuuaikaan FinRo Oy:ltä.

Takuu ei kata:

 • Vaurioita, jotka ovat aiheutuneet tuotteeseen muista syistä kuin tehtaalla valmistus prosessissa tai tehdasmateriaaleista.
 • Vaurioita, jotka aiheutuvat väärinkäytöstä, tuotteen muuttamisesta, kaupallisesta palvelusta, onnettomuudesta, hoidon/huollon noudattamatta jättämisestä, käyttöohjeissa ilmoitetusta säännösten vastaisesta käytöstä.
 • Vauriot, jotka ovat aiheutuneet osista tai palveluista, joita FinRo Oy ei ole hyväksynyt tai suorittanut.
 • Tuotteen ja osien ”normaalista” käytöstä koituva kuluminen, kuten esim: kaira, kulho, kulhon kannet, pohja, mehusiivilä, pyörivä harja ja mäntä.
 • Jotkut valtiot eivät salli satunnaisten tai välillisten vahinkojen poissulkemista tai rajoittamista, joten yllä olevat rajoitukset eivät välttämättä koske sinua, jos vahinko on sattunut kuljetuksen yhteydessä. Jos tuote on vahingoittunut kuljetuksessa: Ilmoita välittömästi vahingosta pakettia kuljettavalle yritykselle ja pyydä heitä tekemään tarkastusraportti ja olemaan yhteydessä jälleenmyyjään, jolta ostit tuotteen, lisäohjeita varten.
 • Sinulla on oikeuksia ja etuuksia asuinmaassasi kuluttajalakien perusteella. Väheksymättä näitä oikeuksia tai etuuksia, FinRo Oy sulkee pois kaikki muut korvausvastuut ja tappiot, joita ei ole kohtuudella ennakoitavissa tämän tuotteen viallisesta käyttäytymisestä, johon voi kuulua vastuu huolimattomuudesta, tappio tuotteeseen liittyvistä menoista ja tappio nautinnosta.

LAKI

Näiden verkkosivujen Ehdoissa sovelletaan Suomen lakia ja osapuolet sopivat, että Suomen tuomioistuimilla on yksinomainen toimivalta riidoista, jotka ovat yhteydessä johtuvat FinRo Oy:n suvuista ja näistä Ehdoista.