Tuotetakuu

vITALITY 4 LIFE APPROVED PRODUCTTavoitteemme on aina ollut tarjota tuotteita, joilla on todellisia terveyshyötyjä ja jotka ovat laadukkaita sekä valmistettu sillä tavalla, missä on otettu huomioon planeettamme resurssien niukkuus. Tämä on Vitality 4 Life –yrityksen filosofian ydin ja yli 25 vuoden ajan he ovat toimittaneet tuotteita, joiden me uskomme täyttävän nämä kriteerit. Vitality 4 Life Approved Product (hyväksytty tuote) –leima on sinun takuusi siitä, että tuote on valmistettu tiukassa laadunvalvonnassa, ja että se täyttää meidän laatuvaatimuksemme.

Tuotteiden laatu näkyy myös laajennetuissa takuissa. Useimmat Vitality 4 Life Approved Products -tuotteet tarjoavat laajennetut takuut, jotkut jopa elinikäisen takuun! Tämä on osoitus uskostamme tuotteiden laatuun, ja me olemme tuotteidemme testausmenetelmien takana.

Pyrimme tarjoamaan todellista vastinetta rahoillesi kaikissa tuotteissamme. Käytämme aikaa varmistaaksemme, että tuotteessa on kaikki mitä tarvitset päästäksesi alkuun. Tämä voi tarkoittaa esim. käyttöohjeita tai resepti kirjoja. Me arvostamme palautettasi aina siitä, mitä haluaisit tuotteessa olevan mukana, jotta saat siitä kaiken irti!

Haluamme, että olet tyytyväinen ostokseesi monta vuotta ja pyrimme tarjoamaan sinulle tukea ja ohjausta, jotta voit valita sinulle sopivimmat tuotteet. Voit vapaasti ottaa meihin yhteyttä koska tahansa; oli se sitten ennen ostoa tai vaikka 10 vuotta sen jälkeen – me olemme täällä auttaaksemme sinua!

 Hintatakuu

Olemme sitoutuneet toimittamaan asiakkaillemme tuotteita, jotka ovat parasta laatua edulliseen hintaan, me haluamme kaikkien voivan hyötyä tuotteistamme. Vaikka yritämme aina varmistaa hintojemme johdonmukaisuuden ja kilpailukyvyn, pyydämme myös sinua katsomaan ympärillesi! Jos löydät Suomesta saman tuotteen halvemmalla, me tarjoamme tuotteemme samaan halvempaan hintaan!

Hintatakuun ehdot: