Ale!
BioChief Synergy Slow Juicer mustaBioChief Synergy Slow Juicer valkoinenBioChief Synergy Slow Juicer punainen

BioChef Synergy Slow Juicer

249,00 59,00

Tilava mehukannu

Ilmainien Ice Cream / Sorbet Strainer

Mehun ulostuloaukko ja massa varastointiaukko

Itsepuhdistus käytön aikana

Helppo puhdistaa alle 2 minuutissa

Hiljainen moottori

Puhdistusvälineet mukana

Ylikuumenemissuoja

Takuu: 10 vuotta moottorille / 5 vuotta osille

Tyhjennä valinta
Vertaile
Tuotekoodi: JU-BC-SN-EU kategoria

Kuvaus

KÄYTTÖOHJE

You can download juicer manual from here

Download

BioChef Synergy tuoremehupuristin

BioChef Synergy tuoremehupuristin on tyylikäs ja moderni, joka keittiöön sopiva design-tuote. Siinä on kaikki ominaisuudet, joita tuoremehupuristimelta voit toivoa – helppo puhdistaa ja käyttää, mehussa ravitseva hedelmäliha mukana. Tämä tuoremehupuristin mullistaa käsityksesi mehunteosta, tuoreen mehun tekeminen tulee olemaan osa jokapäiväistä, terveellistä elämääsi.

BioChef Synergy tuoremehupuristin valmistaa tuotteet hellästi kuumentamatta, jotta ravinteet, entsyymit ja vitamiinit säilyvät mehussa, ja kehomme voi hyödyntää niitä tehokkaasti. Tämä ns. entsyyminsuojaamisteknologia, Enzyme Protection Technology™, on vain BioChefin tuotteissa. Ainutlaatuisen aromikannen ja sakkasäiliön ansiosta voit säilyttää mehua mehukannussa, jossa se pysyy tuoreena ja raikkaana jopa 48 tuntia!

Laitteessa on iso syöttöalusta, josta on helppo syöttää suurempikin määrä vihanneksia ja hedelmiä. BioChef Synergy tuoremehupuristin on erittäin hiljainen käyttää, ja koska osia on vähän, se on helppo koota ja purkaa ja ennenkaikkea helppo puhdistaa.

Tämän erinomaisen tuoremepuristimen mukana saat monikielisen reseptikirjan, täynnä herkullisia ja täyteläisiä ohjeita, auttamaan sinua kohti terveellisempää elämää.

Arvostelut.

Ei arvosteluja vielä.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BioChef Synergy Slow Juicer”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*