Osta luotettavasti

Voit tehdä ostoksesi FinRo Oy:ssä rauhallisin mielin. Pyrimme tarjoamaan tietoa, tukea ja ohjausta varmistaaksemme, että saat ostoksestasi kaiken hyödyn, oli se sitten 1 päivä tai 10 vuotta ostoksesi jälkeen.

Tarjoamme aitoa laatua, arvoa ja palvelua kaikissa tuotteissamme. Olemme varmoja, että tulet rakastamaan Vitality 4 Life Approved Products –tuotteita.

 Turvallinen ostaminen

FinRo Oy pyrkii kaikin tavoin tekemään ostoksestasi turvallisen ja varman. Haluamme asiakkaidemme tuntevan luottamusta tietäessään heidän henkilötietojensa ja maksutietojensa olevan turvassa.

Luottokortin tietoja ei tallenneta luottokortilla maksettaessa, mistä syystä riski tietojen varastamiseen tai väärinkäyttöön on paljon pienempi. Luottokortin tiedot kryptataan, jotta voidaan minimoida mahdollisuutta niiden luvattomaan luovuttamiseen tai käyttöön.

Paypalilla maksaessasi teet turvallisen maksusuorituksen paljastamatta ykityiskohtaisia tietoja tilistäsi. Paypal varmistaa tämän tiedon olevan yksityistä ja samalla keralla se suojaa luvattomasti tililtäsi tehtyjä maksuja vastaan.