careers_banner_1 copy

Alusta alkaen olemme luoneet ja kehittäneet yhtiömme ”kulttuuria”. Se on jatkuva kehitysprosessiin ja uskomme että ne ihmiset, jotka työskentelevät meille, muodostavat FinRo Oy:n identiteetin. Identiteettimme on intohimo, innovatiivisuus, osaava ja avulias. Ja henkilöt keiden kanssa työskentelemme ilmentävät näitä ominaisuuksia. Olemme ylpeitä siitä yrityksessämme on aina tilaa kasvaa, kehittyä ja haastaa. Innovointi on erittäin tärkeää meille FinRo Oy:ssä ja siksi etsimme ihmisiä, jotka auttavat meitä kasvamaan.

Etsimme joukkoomme henkilöitä, jotka ovat asiakaskeskeisiä ja toimivat osana tiimiä. Jos sinulla on taitoja käännöksien tekemisestä, sisällön kirjoittamisesta tai omaat vain intohimoa terveyden alaa kohtaan, harkitse uraa Vitality 4 Life:ssä ja ota meihin yhteyttä.

FinRo Oy on suomalainen yritys, jolla on toimisto Helsingissä ja haluamme laajentaa toimintojamme uusille alueille uusien ihmisten kanssa. Etsimme ihmisiä sekä meidän nykyiseen sijaintiin, että uusiin, jotka auttavat meitä laajentamaan.

Mikä tekee meistä erilaisen?

First Name (required)

Last Name (required)

Your Email (required)

Area of Interest

About You

Attach CV