YRITYKSEMME

FinRo Oy on suomalainen yritys jonka tavoitteena on tarjota huippulaadukkaita tuotteita parhaaseen hintaan teille ja asiakkaillenne, mikä on ollut tehtävämme ensimmäisestä päivästä alkaen ja on keskeisimmässä osassa yritystämme.

Esittelemme teille BioChef Vitality4Life hyväksytyt tuotteet.

FinRo Oy on ainut BioChef tuotteiden jakelija Suomessa.

TIETOA VITALITY4LIFE

Vitality 4 Life UK on perustettu vuonna 2007 mistä alkoi ainutlaatuisten terveystuotteiden valmistus Brittein saarten ja EU:n markkinoille. Vitality 4 Life on perustettu Australiassa ja 15 menestyksekkään vuoden jälkeen yritys halusi laajentaa toimintaansa Brittein saarten ja EU:n markkinoille.

Vitality 4 Life tiimi koostuu joukosta yksilöitä, jotka jakavat intohimon terveydestä ja Vitality 4 Life hyväksytystä tuotevalikoimasta. Yrityksen omistaja ja johtaja Roger Akins löysi tuoremehupuristimet 1980 luvun loppupuolella. Ymmärtäessään raakojen elintarvikkeiden tärkeyden sekä hänen henkilökohtainen kokemuksensa raakojen hedelmien ja kasvisten käytöstä ja vaikutuksesta hänen terveyteen, Rogerin mielestä nämä laitteet olivat ihmeiden teko koneita. Kone, joka pystyi valmistamaan ravinnerikasta mehua suoraan verenkiertoon. Kone, joka pystyi valmistamaan ja tarjoamaan koko päivän hedelmä- ja kasvisannoksen yhdessä lasissa! Rogerin uskomattoman intohimon, tuoremehupuristukseen ja raakoihin elintarvikkeisiin, ansiosta syntyi Vitality 4 Life. Kaikki alkoi yksinkertaisesta ymmärryksestä mitä tuoremehu ja raa’at elintarvikkeet tekevät ihmisen terveydelle.

Tämän jälkeen Roger päätti laajentaa osaamistaan. Hän oppi lisää Tohtori Norman Walkersin opeista sekä muilta inspiroituneilta luonnollisen terveyden asiantuntijoilta, kuten Brian Clements, joka toimi Hippokrates instituutin johtajana. Brianin kanssa Roger kehitti tuotteen GreenPower Hippocrates Twin Gear tuoremehupuristimen, jota hän alkoi toimittamaan myös Australiaan. Tästä sai alkunsa tuorepuristusmehuteollisuus sekä Australiassa että koko läntisessä maailmassa.

Siitä lähtien tuoremehupuristimet ovat kehittyneet hyvin paljon, nykyään ne ovat pienempiä ja helpompia puhdistaa vaikuttamatta mehun laatuun. Tuoremehupuristimien käyttö on yleistynyt ja kuluttajat ovat tietoisempia niiden vaikutuksesta terveyteen ja raakojen elintarvikkeiden hyödyistä. Nykyään pystymme tarjoamaan laajan valikoiman tuoremehupuristimia erilaisiin tarpeisiin.

Vitality 4 Life hyväksytty tuotevalikoima on myös laajentunut. Nykyään se kattaa tuotteita ympäri maailmaa, jotka auttavat asiakkaitamme saamaan enemmän raakoja elintarvikkeita, tuoretta mehua, puhdasta vettä, puhdasta ilmaa ja kokonaisvaltaista liikuntaa. Nämä ovat niitä asioita joita uskomme olevan peruselementtejä hyvään terveyteen ja olemme ylpeitä voidessamme tarjota näitä asiakkaillemme.

Vitality 4 Lifella on nykyään toimistoja Australiassa, Uudessa Seelannissa, Brittein saarissa ja Euroopassa sekä jakelijoita ympäri maailmaa,

Yrityksen kasvaessa olemme yrittäneet tukea myös yhteisöämme tarjoamalla sponsorointia, tuotteita ja resursseja. 2013 vuoden lopulla Vitality 4 Lifesta tuli Platina partneri Kansainväliselle rintasyöpä yhteisölle, sitoutumalla keräämään 100 000 dollaria rintasyöpätutkimukseen vuoden aikana.

TOIMITATAPAMME

Tehtävämme on esitellä ja edistää tuorepuristetun mehun hyödyistä suomalaisille. Haluamme auttaa suomalaisia löytämään ja samaan etuja mitä tuorepuristetusta mehusta saa.